Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Houtigehage

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Houtigehage (gemeente Smallingerland, Friesland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als brand, diefstal, storm, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Allianz, Zelf of Nationale Nederlanden. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. frituurpan of een stukke koelkast. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Houtigehage ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Univé pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Net) nummer0512 (+31512)
Bewoners Houtigehage55439
Postcodegebieden9223
WijkenDrachten
Plaatsen in de omgevingverzekering-drachtstercompagnie, inboedelverzekering-rottevalle, polis-de-tike, verzekering-de-wilgen, verzekeringspakket-opeinde en nijega
inboedelverzekering-houtigehage

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Houtigehage juni 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van aquarium tot ook jacks: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Nationale Nederlanden tot ook Ditzo: er valt veel te kiezen. Premies lopen op van €9 tot aan €12,5. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Nederlanden van Nu dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9223), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Houtigehage)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Dankzij de polisvergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9223? Check nu met onze tool alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Houtigehage

 • InShared Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • HEMA Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €12,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, Reaal of Bruns ten Brink. Via een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Houtigehage.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Houtigehage staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen en bijvoorbeeld: je morst een glas cola over de bank van een familielid. De waarde van allrisk is een complete dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Drachten, Overig Smallingerland.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen op weg met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + gitaar.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Q. van den Velde, Houtigehage (juni 2023)