Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Boornbergum

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Boornbergum (gemeente Smallingerland, Friesland)? Met behulp van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, storm, brand, diefstal. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan spiegels of denk aan schade aan kleding. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Boornbergum bekijk je dankzij de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Centraal Beheer pakket en ook Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Regionummer0512 (+31512)
Bewoners Boornbergum55439
Postcodegebied9212
BuurtenDrachten
Plaatsen in de omgevingverzekering-kortehemmen, inboedelverzekering-drachten-azeven, polis-drachten, verzekering-ginnum, verzekeringspakket-wanswert en jislum
inboedelverzekering-boornbergum

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Boornbergum januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in huis. Van bestek tot schoenen: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een product vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €9 tot aan €14,5. Het bedrag komt tot stand door factoren als type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, type woning, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Huis In Eén Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9212), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Boornbergum)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is verschillend. Geholpen door onze tool ontdek je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid). Onze tip: Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 9212? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Boornbergum

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €7,75 bij FBTO, Lancyr of ANWB. Geholpen door de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Boornbergum.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Boornbergum vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurman of: je morst bier over een meubel van de buurman. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Drachten, Overig Smallingerland.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon + kleding.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Dhr. Martens, Boornbergum (januari 2021)