Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Terwispel

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Terwispel (gemeente Opsterland, Friesland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, brand. Bijvoorbeeld bij ANWB, EAG Assuradeuren of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan fietsen of bijvoorbeeld gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Terwispel detecteer je via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Avéro Achmea pakket of Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0513 (+31513)
Bewoners Terwispel29830
Postcodegebied8407
BuurtenGorredijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-tijnje, inboedelverzekering-luxwoude, polis-langezwaag, verzekering-peperga, verzekeringspakket-jonkerslan en gorredijk
inboedelverzekering-terwispel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Terwispel november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van televisie tot raamventilator: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een product vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot en met Europeesche: er valt veel te kiezen. De kosten fluctueren tussen de €4,5 en €15,5. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: InShared november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8407), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Terwispel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Met behulp van de bovenstaande vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid) of Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8407? Check nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Terwispel

 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Aegon Opstal Basis
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €13,75 bij HEMA, Interpolis of BLG wonen. Dankzij enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Terwispel.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Terwispel vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: de hond maakt iets kapot of: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop & jouw golfspullen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

U. van Beek, Terwispel (november 2023)