Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kollum

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Kollum (gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland, Friesland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld diefstal, blikseminslag, storm, wateroverlast. Bij ondernemingen als BLG wonen, Ditzo of REAAL Verzekeringen. Denk aan schade aan sanitair of schade aan muziekinstrumenten. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Kollum bekijk je met behulp van onze adviestool. Denk aan ABN AMRO pakket en ook Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
(Net) nummer0511 (+31511)
Inwoners Kollum12811
Postcodes9290
WijkenKollum
Plaatsen nabijverzekering-drogeham, inboedelverzekering-kootstertille, polis-twijzelerheide, verzekering-harkema, verzekeringspakket-twijzel en buitenpost
inboedelverzekering-kollum

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Kollum september 2020

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van gordijnen tot aan hoeden: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot ook Generali: heel veel verschillende opties. Tarieven schommelen tussen €6,75 en €15,25. Het bedrag kent zijn oorsprong in o.a. het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9290), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Kollum)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de polisvergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of wellicht Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9290, 9291? Bekijk zelf op deze site alle aanbieders en kies de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Kollum

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • SNS Inboedel en opstal
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €8,75 bij De Goudse, Independer of DAK. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Kollum.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Kollum biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een kop koffie over de bank van een vriend maar tevens: je gooit bier over de bank van een vriend. De meerwaarde van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon of kleding.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

P. de Haan, Kollum (september 2020)