Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wâlterswâld

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Wâlterswâld (gemeente Dantumadiel, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als diefstal, brand, vandalisme, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Allsecur, Unigarant of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. huishoudtrap of wat te denken van een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Wâlterswâld ontdek je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Unigarant pakket of Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
(Net) nummer0511 (+31511)
Aantal inwoners Wâlterswâld19015
Postcodegebieden9113
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-burdaard, inboedelverzekering-de-falom, polis-broeksterwald, verzekering-dokkum, verzekeringspakket-jannum en sibrandahus
inboedelverzekering-walterswald

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Wâlterswâld december 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in jouw verblijf. Van cd-speler tot aan Xbox: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een ding permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot aan FBTO: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €8,5 tot ruim €11,5. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van onder andere type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, hoogte eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9113), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Wâlterswâld)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Via de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Klaverblad Opstalverzekering Royaal of juist Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan beperk je je tot aanbieders die rijmen met jouw wensen. In de volgende stap selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9113? Bekijk zelf op deze site alle verzekeraars en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wâlterswâld

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • ZLM Inboedel
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €7,75 bij EAG Assuradeuren, nowGo of ABN AMRO. Middels de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wâlterswâld.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Wâlterswâld staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands ipad van tafel en bijvoorbeeld: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Oost, Zuid, West.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet & een kinderwagen.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

H. Blom, Wâlterswâld (december 2021)