Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Oldeberkoop

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Oldeberkoop (gemeente Ooststellingwerf, Drenthe)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als vandalisme, storm, water, bliksem. Bij partijen als Avéro Achmea, Zelf of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan koffiemolen en/of een kapotte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Oldeberkoop bekijk je door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Reaal pakket en ook HEMA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
(Regio) nummer0516 (+31516)
Bewoners Oldeberkoop25571
Postcodegebieden8420
WijkenOosterwolde
Plaatsen in de buurtverzekering-bontebok, inboedelverzekering-nieuwehorne, polis-oudehorne, verzekering-terwispel, verzekeringspakket-hoornsterzwaag en jubbega
inboedelverzekering-oldeberkoop

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Oldeberkoop november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van platenspeler tot aan fietsen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Concreet: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz t/m HEMA: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand fluctueren tussen de €9,25 tot aan €11,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van o.a. het type polis, verzekerd bedrag, regio, eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: OHRA november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8420), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Oldeberkoop)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn HEMA Inboedelverzekering of wat te denken van nowGo Woonverzekering Bewust. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier beperk je je tot maatschappijen die rijmen met jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8420, 8421? Bekijk nu met onze tool alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Oldeberkoop

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,25 bij Unigarant, Reaal of DAK. Geholpen door deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Oldeberkoop.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Oldeberkoop staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: een iphone laten vallen of: een erfstuk laten vallen. Het gemak van een all-risk pakket is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een muziekinstrument.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

S. Koster, Oldeberkoop (november 2023)