Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nijeberkoop

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Nijeberkoop (gemeente Ooststellingwerf, Drenthe)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als water, vandalisme, brand, bliksem. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, Unigarant of Reaal. Je kunt dan denken aan schade aan espressomachine of wat te denken van een gestolen laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nijeberkoop sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Univé pakket en/of Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
Netnummer0516 (+31516)
Aantal inwoners Nijeberkoop25571
Postcodes8422
BuurtschappenOosterwolde
Plaatsen in de regioverzekering-oldeberkoop, inboedelverzekering-bontebok, polis-nieuwehorne, verzekering-lippenhuizen, verzekeringspakket-oudehorne en hoornsterzwaag
inboedelverzekering-nijeberkoop

Inboedelverzekeringen vergelijken in Nijeberkoop juli 2020

Via een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in een woongelegenheid. Van pc t/m audiovisuele apparatuur: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot OHRA: heel veel verschillende opties. Premies liggen gewoonlijk tussen €9,5 tot aan €11,75. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, het gekozen eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct juli 2020.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (8422), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Nijeberkoop)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is namelijk uniek. Dankzij onze tool signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw behoeftes. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8422? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle verzekeraars en check de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Nijeberkoop

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €11,00 bij De Goudse, ING of Avéro Achmea. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Nijeberkoop.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Nijeberkoop vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas cola over de bank van iemand of: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn bezittingen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat en kleding.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

D. Schouten, Nijeberkoop (juli 2020)