Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Weiteveen

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Weiteveen (gemeente Emmen, Drenthe)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als brand, storm, diefstal, vandalisme. Onder andere bij Bovag, FBTO of nowGo. Denk aan schade aan televisie of een defecte computer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Weiteveen ontdek je via de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket en NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Netnummer0524 (+31524)
Bewoners Weiteveen107584
Postcodes7765
WijkenNieuw-Weerdinge
Plaatsen in de regioverzekering-zandpol, inboedelverzekering-schoonebeek, polis-stieltjeskanaal, verzekering-vinkenbuurt, verzekeringspakket-dalerveen en wachtum
inboedelverzekering-weiteveen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Weiteveen juni 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in een woongelegenheid. Van kruiden tot aan stofzuiger: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat iets permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot en met InShared: de keuze is enorm. De maandelijkse premies variëren van €4,25 tot aan €15,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: REAAL Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7765), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Weiteveen)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld FBTO Woonhuisverzekering of wat te denken van De Goudse Opstalverzekering. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensenpakket. Daarna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7765, 7766? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Weiteveen

 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €10,00 bij Generali, REAAL Verzekeringen of BLG wonen. Aan de hand van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Weiteveen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Weiteveen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend of: de ipad laten vallen. De meerwaarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop en kleding.

‘Handig, die verzekeringspakketten

Z. Peeters, Weiteveen (juni 2021)